Domače živali

Prašiči in prašički, živina in teleta, koze in kozlički, ovce in jagnjeta, konji in žrebeta

1 čajna žlička = 5 ml na 10 kg telesne teže 1-3x dnevno.
EnteroZoo® dozirajte direktno v ustno votlino s pomočjo plastične brizge.

Akutna driska in EnteroZoo®

Prvo doziranje - začnite z dvojnim odmerkom (dvakratna količina predpisane doze), kateremu naj sledi enkratni odmerek ob vsakem odvajanju. Ko se driska ustavi, je priporočljivo dajati EnteroZoo® še 3. dni po standardnih navodilih glede na težo.

Želodčne in črevesna razjede in EnteroZoo®
Eno standardno doziranje vsaj 3x dnevno v obdobju 10-14 dni.

Hude zastrupitve ali intoksikacije in EnteroZoo®
Prvo doziranje - dve standardni doziranji, nato po eno standardno doziranje vsako uro, skupaj 24 ur.

Kožni nanos in EnteroZoo®
EnteroZoo® se lahko uporablja tudi na prizadetih predelih kože v primeru okužb, ekcemov, alergijskih kožnih reakcij, poškodb kože ipd. Nanesite debelo plast gela na prizadeto območje. Ko se posuši, se gel sam odlušči. Preprečite, da žival prizadeta mesta liže. Priporočamo kombiniranje uporabe: peroralno (v ustno votlino) in zunanjo (nanos na kožo).
Ker EnteroZoo® ne vsebuje alkohola, nanos na rano ni pekoč.

Uporaba

Priporočljivo je, da se EnteroZOO zaužije ob prvih znakih bolezni ali zastrupitvi. Velika prednost izdelka EnteroZOO pri uporabi v veterini je, da je brez okusa in vonja (brez dodanih arom). Zaradi teh lastnosti ga živali zaužijejo brez težav. Izdelek se zelo enostavno dozira; apliciramo direktno v gobček/kljun (s plastično brizgo), vmešamo v hrano, krmilo, posladek ali pitno vodo. EnteroZOO se zaužije trikrat dnevno. Splošno doziranje: 1 čajna žlička=5 g=½ vrečke=5 ml, 1 zvrhana čajna žlička=10 g=1 vrečka=10 ml, 1 jušna žlica=15 g=1 ½ vrečke=15 ml. EnteroZOO se ne absorbira in je popolnoma varen tudi ob nenamernem zaužitju prevelikega odmerka. EnteroZOO lahko uživajo tudi zdrave živali za krepitev imunskega sistema, saj pripomore k večji odpornosti telesa in izboljšanemu zdravju živali.

Na voljo v vseh veterinarskih klinikah in bolnica v Sloveniji in v nekaterih lekarnah v Sloveniji.
© 2018 EnteroZOO Slovenija. Vse pravice pridržane.